Familie

Familie

Hans en Klaartje van Wijk zijn de boer en boerin van It Fryske Hiem. Zoontje Corné en dochtertje Neeltje genieten vooral van het afwisselende en boeiende leven op de boerderij!

Hans doet de bedrijfsvoering van de melkveehouderij, het vleesvee en de akkerbouw op It Fryske Hiem. Hans is een geboren verteller en trots op zijn bedrijf: een gouden combinatie om tijdens excursies gasten onder te laten dompelen in de wereld van het boer zijn!

Klaartje komt uit Brabant en werkt enkele dagen in de week als agrarisch jurist. Maar ook werkt ze graag mee bij It Fryske Hiem en doet ze o.a. de boekhouding en zakelijke contacten. Ook de PR, productontwikkeling, de bessenkwekerij en de activiteiten op de boerderij zijn meestal haar bezigheden.

Naast deze drijvende krachten achter It Fryske Hiem zijn er vele vrienden, familieleden en vrijwilligers die It Fryske Hiem ondersteunen in drukke tijden.

 

 

“Deze unieke plek in de Friese Wouden hebben wij in ons hart gesloten. Geniet van het natuurlijk ritme en de pure smaken en geuren!”

 - Klaartje van Wijk

Familie van Wijk, Hans en Klaartje van Wijk

Hans en Klaartje van Wijk tussen de Blauwe Bessen struiken met de Fleckvieh koeien op de achtergrond