Nieuws

NIEUWSBRIEF Fijne Zeep, rauwe melk en een stoofpotje!

 

Fijne Zeep, rauwe melk en een stoofpotje!
View this email in your browser

Op naar de feestdagen!

Zorg dat je er op tijd bij bent.

Het is al weer november, dus nog maar een paar weken voor Sint Maarten, het sinterklaasfeest en de kerstdagen gevierd worden. In deze nieuwsbrief een paar tips om op tijd lekkers in huis te halen, kerstgeschenken te bestellen en een paar fijne recepten voor eenvoudige maar feestelijke (na)gerechten.

PS We zijn vanaf heden alleen op de vrijdagmiddag open. Natuurlijk mag u altijd een afspraak maken als dat echt niet uitkomt.

Rauwe melk uit de tap – wat kun je ermee?

Natuurlijk weet iedereen dat je de melk die je bij ons kunt tappen als vers glas melk kunt drinken. Je kunt er ook andere dingen mee doen, zoals zelf Yoghurt, Vanillevla, Bitterkoekjespudding of Griesmeelpudding maken. Een lekkere smulsaus, of gedroogde blauwe bessen eroverheen en je Home Made feestelijke nagerecht is klaar! Meer weten over rauwe melk? Klik hier of hier.

Fijne geschenken en lekkere pakketten!

We hebben sinds kort hele fijne ambachtelijke zepen met natuurlijke ingrediënten aan ons assortiment toegevoegd. Ze zijn prachtig, ruiken vreselijk lekker, maar zijn bovenal goed voor je huid. Zonder troep en met veel goede toevoegingen ter ondersteuning van het grootste orgaan van je lichaam, je huid. Tip: Erg leuk om cadeau te geven!

Natuurlijk hebben we ook weer kerstpakketten. Om zeker te zijn van beschikbaarheid, is het raadzaam minimaal 4 weken van te voren uw bestelling te plaatsen.

Tijd voor een lekker stoofpotje!

We gaan weer slachten, een nog grotere os, dan in de vorige nieuwsbrief! Iedereen die ons vlees op het kerstmenu heeft staan, doet er goed aan om het nu vast te bestellen, omdat ik bijna zeker weet dat het volgende dier dat we slachten niet voor de kerst gerijpt zal zijn. Wees er nu dus op tijd bij!

En omdat het weertype (behalve vandaag) aangeeft dat het er tijd voor begint te worden… ons recept voor een overheerlijk stoofpotje. Succes verzekerd!

Share

Tweet

Facebook
Facebook

Twitter
Twitter

It Fryske Hiem
It Fryske Hiem

Copyright © 2014, All rights reserved.