Vrienden van It Fryske Hiem

Vrienden van It Fryske Hiem

We zijn idealistisch in wat we willen bereiken op onze boerderij. Mensen kennis laten maken met de prachtige omgeving, genieten in deze omgeving en genieten van de heerlijke producten die op onze boerderij met respect worden geteeld en gemaakt. Dat dit een zeer arbeidsintensieve weg is met vele hobbels en uitdagingen zult u begrijpen na een bezoek aan onze boerderij. Om dit toch mogelijk te maken, kunt u vriend van It Fryske Hiem worden. Er zijn hiervoor meerdere mogelijkheden. Vraag hier gerust naar, er is vast iets dat bij u past.

De aanleg van de accommodatie is door professionals gedaan, terwijl vele vrijwilligers de handen uit de mouwen hebben gestoken om tijdens de verbouwing mee te helpen puin ruimen, zand kruien, grondverven etc. Daarnaast hebben we een financiële projectbijdrage ontvangen van de provincie Fryslân, die hiermee gestimuleerd heeft dat een dergelijke accommodatie in deze regio beschikbaar is gekomen. Onze accommodatie is gedeeltelijk gerealiseerd met financiële steun van de provincie Fryslân.

Zowel de vele vrijwilligers als de Provincie Fryslân beschouwen we dan ook met voorrang als vriend van It Fryske Hiem! Zonder hen was de bouw van onze accommodatie niet mogelijk.

 

 

 

 

Afdrukken